DOAR 68 de lei Abonamentul digital anual 2020 (10 reviste pe email si 45 de puncte EMC /2020) + CADOU 15 EMC 2019

Stimati abonati,
Va multumim anticipat pentru abonarea la revistele noastre pentru anul 2020!
Sustinerea dvs. contribuie la publicarea neintrerupta a acestora si la sprijinirea si dezvoltarea educatiei medicale continue in domeniul veterinar.

DE CE SA VA ABONATI?
– veti primi 10 numere de revista/2020 (de la 3 reviste stiintifice si de informare diferite dedicate exclusiv medicilor veterinari) in format digital

– veti regasi in paginile revistelor noastre articole stiintifice utile despre diverse afectiuni si tratamente la animalele de companie si/sau la animalele mari, scrise pentru dvs. de o echipa de cadre medicale veterinare si universitare de renume; informatii de actualitate si utile din domeniul in care activati; interviuri in exclusivitate cu personalitati, factori de decizie, medici veterinari cu povesti de succes; detalii despre cele mai recente evenimente care au avut loc, articole care abordeaza teme precum management, resurse umane, marketing, legislatie, inovatii, noutati despre produse si servicii, institutii, companii etc.

– veti primi 3 adeverinte cu 45 puncte EMC 2020 

– va asigurati din timp ca veti avea acces, la un pret foarte mic, la informatii si articole utile in activitatea dvs. profesionala pentru anul 2020 si de asemenea ca veti primi mai mult de o treime din punctajul anual necesar pentru continuarea activitatii dvs.

– costul abonamentului se plateste o singura data pe an, la primirea facturii prin curier sau email (in functie de metoda de plata aleasa de dvs. – ramburs curier sau banca)

– revistele le veti primi pe email, la adresa furnizata de dvs., de fiecare data cand apar, si toata colectia – o data pe an, dupa aparitia tuturor numerelor de revista

– veti fi primii care veti afla si  beneficia de promotii si reduceri atat la publicatiile si evenimentele deja aflate in portofoliul nostru, cat si la viitoarele proiecte pe care le vom dezvolta pe parcursul anului atat ale noastre, cat si ale partenerilor nostri (asociatii medicale veterinare, universitati, companii veterinare etc.)

– primiti CADOU din partea noastra 15 EMC 2019In portofoliul nostru de publicatii se regasesc: 
Romanian Journal of Health Manager – RJHM (2 numere/an, an aparitie 2013, revista de informare si management) – incepand cu anul 2018 revista se adreseaza managerilor din domeniile sanitar si veterinar)
Romanian Journal of Veterinary Orthopedics & ImagisticRJVOI (2 numere/an, an aparitie 2014, revista stiintifica dedicata medicilor veterinari specialisti in ortopedie si imagistica ortopedica)
Romanian Journal of Veterinary Medicine & Pharmacology RJVMF (6 numere/an, an aparitie 2016, revista stiintifica dedicata tuturor medicilor veterinari care trateaza animale mici – pet-uri -, dar si animale exotice si mari – de renta, salbatice etc.)

ABONAMENT DIGITAL 2020

INCLUDE:

– 10 numere de reviste (6 nr. revista RJVMF, 2 nr. revista RJVOI si 2 nr. revista RJHM din anul 2020);

– 3 Adeverinte cu 45 puncte EMC 2020

CADOU:  15 PUNCTE EMC 2019

*PRET REDUS: 68 lei (*Beneficiati de pretul de 68 lei daca achizitionati abonamentul digital anual 2020 pana la 30 iunie 2019)

COMANDATI AICI

MODALITATI DE PLATA

Va oferim 2 modalitati de plata:
1. Prin transfer bancar, pe coordonatele:

S.C. INNOVATION IN HEALTH CENTER S.R.L.

CUI: 38637290, R.C.: J40/20963/2017

Sediul Social: Str. Splaiul Independentei nr. 273, Corp 3, Et. 3, Bucuresti, Sector 6

CONT IBAN:  RO91BACX0000001601177000

Banca Unicredit Bank, Sucursala Orizont

La descrierea platii, mentionati PLATA AB. DIGITAL 2020.
Dupa efectuarea platii prin banca, va rugam sa trimiteti OP-ul la adresa redactia@innovationinhealth.ro, pentru a va putea transmite imediat factura aferenta platii si adeverintele cu puncte EMC pe anul/anii pentru care v-ati abonat.

2. Prin curier RAMBURS.
In acest caz, noi va trimitem curierul cu:

– factura
– adeverintele cu puncte EMC.  

Livrarea prin curier este GRATUITA (costul transportului este asigurat de noi). Dvs. veti achita ramburs doar pretul abonamentului pentru care ati optat.
NOTA: Revistele le veti primi pe email, in format PDF, imediat cum sunt publicate, pe parcursul anului/anilor.

EDITURA INNOVATION IN HEALTH CENTER VA RECOMANDA CONGRESUL AREV 2019

Cel de-al IV-lea Congres de Endocrinologie Veterinară
“Metabolic or Endocrine?”
14 – 15 iunie 2019, Hotel Ramada North Bucuresti

www.arevro.ro

Lectorii Congresului de anul acesta va asteapta in perioada 14-15 iunie 2019 sa le fiti alaturi in cadrul prezentarilor pe care le vor sustine si al petrecerii AREV.
Va asteptam cu drag!

PROGRAM STIINTIFIC
INREGISTRARE CONGRES AICI